Denníky sem (Fair Play CB Závod 2020)

Výzva, závod, výzva, závod sa nieslo uplynulým víkendom. Počasie preverilo odhodlanie všetkých, čo sa chceli zúčastniť. Tí, čo sa napriek tomu hlasu, čo diktoval “neblázni, ser na to, nestojí ti to za to, aby si ochorel,” rozhodli predsa len vyliezť na kopec, rozložiť techniku a závod si odvysielať, sú hrdinovia. Sme naozaj šťastní, že Vás bolo tak hojne aj v tom nečase.

A teraz k tomu, čo s denníkom. Denník je potrebné umiestniť na pripravenú stránku:

>> ODOVZDANIE DENNÍKOV <<

Tu od Vás systém bude vyžadovať zadanie vašeho ID. ID nájdete v e-maili ktorý ste obdržali po registrácii.

Ďalšia vec je zmätok v používaní 230V. Po prečítaní článku na CBDX mi konečne došlo prečo toľká polemika. Tak aby som to uviedol na pravú mieru, obmedzenie bolo myslené na vysielaciu techniku. Nie podporu života na palube, obmedzenie sa netýka: svetla, ohrievačov, kanvíc, chladničiek, mikrovlniek, víriviek, bazénov atď., to nás vôbec nezaujíma. Len je potrebné aktívnu stanicu napájať oddeleným zdrojom, z batérie alebo soláru, či elektrického generátora, s výstupným napätím iným, ako sieťového typu 230VAC 50Hz. Tak, kto si kúril ohrievačom, aby chránil svoje zdravie a sušil premočené veci, s úplne čistým svedomím a s hrdosťou môže odovzdať svoj denník, neporušil žiadne pravidlo. Na denníky trpezlivo čakáme. Ženy, chlapi, dievčatá, chlapci, dobojujte to už, najhoršie už máte za sebou. Všetko už ide z tepla a pohodlia domova. Vaše denníky netrpezlivo očakávame a tešíme sa na ne.

Ďakujeme za účasť, podporu a dúfame že sa Vám táto akcia zapáčila natoľko, že sa stretneme na odovzdaní cien, na Donovaloch.

Tarzan Banská Bystrica SK 832, 73.

Zdieľať na:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *